copy @ irc-galleria:

oioioi oli aivan PARASTA <3 ! kiitos kaikille kivoille ^^

eka siis ku oltiin hesassa joskus 12:40, ni juteltiin siin mutsin kaa vähän aikaa jajaja sit lähettiin ratikalla (eka yritettiin löytää bussii, mut mentiin sit ratikal) backstreetin sinne
poistomyymälätukkuwebshop systeemiin. joo ei ees ollu kaukana, ois senki voinu kävellä x).
asDaki sai paluumatkalla tarkastusmaksun ku oltiin otettu lasten liput :S.. iha homoo.

mut joo sittensitten lähettiin etti rocksia. eka käveltiin jossain ihan muualla, mut sit löydettiin se hemmetin mikonkatu siitä rautatieaseman pääsisäänkäyntii vastapäätä :'''DDDD. hah.
siel sit chillailtiin ja välil käytiin jossain muualla ja sit taas takas. pojat tuli joskus viiden-kuuden aikaan siihen.

joku random jätkä: "saanks mä teilt yhen herneen?"
me: annettiin sille herne
randomjätkä: "kiitos. mut hei, mä syön tän herneen ja hyvää vappuu teille."
me: "joo hyvää vappua. GLADA VAPPEN!!"
:''''DDDDD

jooh no siinä sitten aikaa vieteltiin millon missäkin. yhes vaihees siin oli jotai neljä jätkää ja juttelin niitten kaa siin aika kauanki :DDD. ostin silt yhelt gini pullon ja sit yritin saada niit myymään/antaa mulle lisää siiderii (yms). se yks niist lähti viemään mua jo niille.. se ois antanu mulle siiderii jos oisin nussinu sitä :''DDDD. joo ehken ihan kuiteskaa ;). ne oli kyl oikeesti hauskoi :DDDD. sit sama jätkä pyys mult pusuuki iha vaan niinku tollee.. jooei.

sit siihe tuli vähä välii jotai jätkii juttelee :''''DDDDD.
joku ihme tummaihonen joku ehk 30 v tuli höpöttää meille jotain siitä et rauta pois ja luonto tilalle.. se puhu niinku suomee, mut kuiteski vähä englantii. sit se yritti pussaa Astaa :''''DDD hajosin. ja sen kaveri pelästytti mut ja Astan ko se tuli sillee takaa ko istuttiin siin Eatzin kaiteel. ei hitto. kaikenlaisia.

olin hakees hodarii sielt tientoiselt puolelt kiskalta ja sit joku 40 v äijä kysy mult et miten menee :''''DDDD. sanoin vaan et iha hyvi, mut menis paremmin jos ois viel paremmat kännit ;). joo LOL

oli siel oikeesti siis kaikenlaisii heeboja.
sit joskus kahen-kolmen aikaan (varmaan lähemmäs kahta) Asta katto sinne toiselle kadulle ja yhtäkkii se huus et "nicke!" sit oltiin silleen et voi hemmetti se on nicke. (siis tos vaihees siin oli mä, asta, sade ja loveri. emmy ja petra lähti joskus aikasemmin.. ja sit ne 2 ketkä siin yhes vaihees oli) Sit juostiin sen perään ja juteltiin sen kans aika kauanki :DDD.
"ootteks te tääl OIKEESTI vieläki?"
PARITTOMAT PILLISAAPPAAT ! :'''''''DDDDDDDD
jooh. perustetaan bändi. 8DD

"hei sori mitä te ootte?"
"saappaita."
"koo-oo :'''''DDD"
"mut teithän on pariton määrä?"
"joo se parillinen määrä menee tuol Stockan lähel."
"parittomia. kuka haluu olla pariton? tyhmää, eihän se nyt yhellä jalalla voi pommpia. *pomppii*"

oli kyl nicken kaa tos vaihees semmost juttuu x). paras jätkä<3 :DDD. se ei siis ollu kännissä.. ei jaksanu olla tuol rocksil ku siel oli hirveesti metelii ja ihmisii. vitsit nickel ois ollu meille jotain, mut ei sil sit ollukkaan :'''DDD. emt mitä. meil oli taustamusiikkiiki siel ko joku spurgu soitteli jotai rumpui ja jotai huiluu :''''DDDD.
"hei! kertosäe!" :'''''DDDDD

no sitten joskus neljän aikaan bongattiin eka lappe ja jj. myöhemmin oj ku jävy raahas sen pois :''''DDDD
vitsit ku lappe ja jj tuli ni lappe oli ihan et "moiiiii... te ootte ihan sairaan ihanii. ootteks te tääl vieläki? halataan" :''''DDDD<3. sit juteltiin niitten kaa siin jajaja sit jossain vaihees joku 30-40 v ukko meinas tulla kysyy meilt jotain ko lappe oli siin viel siis. se ukko ei tyyliin ees kerenny sanoo meille mitään ku lappe oli sille jo et
"jätä noi tytöt rauhaan"
"painu ny vittuun siitä."
"PAINU NY OIKEESTI VITTUUN!!"
"et sä noitten tyttöjen sisään pääse !!"
lappe oikeesti meinas hakkaa sen tyypin.. olin vähä otettu :DDD. ihan sairaan ihana tommoi ^^<3.

sit ku oj tuli ulos sielt ni eka jävy sai raahaa sen pois sielt rocksin eestä.
"oj nyt! NYT !!!"
sit moikattiin sille ja se viel hiipi salaa jutteleen meiän kaa :''''DDDD. siis sil oli silmät niin pyöreet et huhhuh. oli niin kännis et argh.. en yhtään muista et mitä puhuttiin sen kaa, mut sen kyl muistan et se selitti jotain ihan omaa x). sit jävy tuli raahaa sen pois. oj meinas lähtee bussiinki ku siit meni ohi semmoi ku ne oli lähös autolle :'''DDD

niin ja hey jävyki tuli jutteleen meille. :DDDD hah oltiin kaikkien mielest ihanii ku oltiin venattu niit siel koko yö :DDD<3. loistavaa. 8D

menin sinne elielinaukiolle (siis siihe bussi pysäkille) jossai vaihees ko eva ja essi oli siel<3. ne venas bussii.. eva oli kyl iha kännis, mut essi ei :). oli kiva nähä niit<3
joo sit ku rocks oli menny kiinni ni mentiin astan kaa mäkkiin venaa. joskus 15-10 vaille 5 me sit lähettiin sielt ja mentiin juna-asemalle venaa.. siis sinne ulos ku sisään ei päässy. oli muute iha hemmetin kylmä. jalat jääty.
sit ku päästiin siihe junaan vihdoin sisään ni voi vitsit.. väsytti sairaasti. jossain vaihees olin sit nukahtanu ja säpsähdin hereille ko oltiin jäkes :DD. sit sanottiin vaan et "Joo moikka. nähään tänään ;)". voi elämä.
sit vaan taxil kotiin ja nukkumaan. jaksoin ottaa jopa kengät, takit, kaulaliinat, lippiksen ja plekun pois. ja kamat pois taskusta. ihanaa ku pääs nukkuun. ihan sairaan ihanaa.

mut joo oli siis NIIN parasta. täs ei oo kyl puoliikaa tost yöstä mut siis paras vappu ikinä<3! kiitos :DD<3.
VALVOIN ABOUT 24 TUNTII !! wuhuu :'''DDD

ja meil oli juomina iha vähä leijonaa ja iha vähän enemmän red cattii + yks lonkero. ja sit se gini minkä ostin silt jätkältä ja juotiin me sit muutamii siidereit siel vielä. en ollu ees kännissä.. jos muutaman siiderin oisin viel saanu ni ois noussu päähän sillee vähän.
mutta siis kyl toi selvinpäinki vappu oli niin hemmetin hieno et huhhuh :DD.

KIITOS !
Asta<3
Carmen Gray<3 (ei sit unoheta Jävyy<3)
Private Line<3
Rasmus<3
kivat (siis todellakin huom: ne kivat) känniset random jätkät<3
(+emmy, petra, niina ja niinan kaveri :DDD<3)

(ostin paavo pesusieni -vappupallon. cg:n poikien nimmareilla varustettu<3 :D)

JA GLADA VAPPEN 2007 !! <3 (tai siis nicken sanoin Klara Vappen :''''DDD)