joo eli perjantaina heti ku tulin koulusta bussilla mäntsälään ni hengailin eka vähän aikaa siel jossain (näin tupen sen 10 min. lolts) ja sit VALITTUJEN ISOSTEN LEIRILLE<3.
aluks olin semmosel "voi elämä en haluu tonne ku siel on kaikkii tyhmii", mut siis oli ihan sairaan loistavaa ja ihanaa<3. ihan parasta siis. Jasu oli ihan super :DD<3.
Jessen kaa oli kiva riehuu siel ulkona perjantai iltana ;). satutin kyl mun käden :S. mut onneks feikki ice power auttaa :DD. oli kyl tosi kivaa nähä Jesseeki taas pitkästä aikaa ^^.. oikeesti. On ikävä ysiaikoja, vaik nytki on kyl superii toisel tavalla :).

lauantaina katottiin eka suomi-venäjä porukalla ja varmaan koko Ahvenlampi kaiku ku huudettiin niin kovaa ku suomi sai sen voittomaalin :DD

sit Euroviisut illalyöllä porukalla taas. ryhmis piti miettii maa jota kannustaa ja me otettiin Turkki. sit tehtiin sille semmoi kannustuslaulu :DD. tai no siis "laulu". (Matti oli jo menny nuqq, ni ei ollu messis)
Sini,Taina,Jani,Mirka,Tiia,Eve (vuorotellen): T - U - R - K - K - I
mä: shaaaaaaaaake it
kaikki: shake it
joo aivan huippu.

BELARUS<3 (ei hitto et huusin ku se sai yhenki pisteen :'DDD. kaikki muut oli vaan iha hiljaa eikä sanonu mitään, mut Tapsaki kyl kannusti sitä mut ei niin voimakkaasti ku mä :''DD)
Turkey<3
Ukraine :DD<3 (siit tanssist tulee viel muotii ;D)

se "sharing my history" muija oli ihan läppä ja sit se "mitrele, HEI!, mitrele" :'''DDDDD

ja HAH. sanoinhan et HANNA PAKARINEN ON PASKA ja et suomi hävii. SANOIN.

JA MUUTEN me pidettiin lauantaina kans Ahvisvisionit ja todellisena yllätyksenä voitto lankes A3:lle eli siis meille (oli niinku oikeesti yllätys)
*käsien pyöritys vasen->oikee* "shalalala-dumdaa, shalalala-dumdaa, shalalala-dumdaa, shalalala-dumdaa"
"on meillä hauska täti, tuo täti moonika, kun täti menee torille on näky komea, kas näin heiluu hattu *hatun/"hatun" heilutus*, ja hattu heiluu näin, kas näin heiluu hattu, ja hattu heiluu näin"
*käsien pyöritys* "shalalala-dumdaa, shalalala-dumdaa"
"pää, olkapää, peppu, polvet, varpaat, polvet, varpaat, pää, olkapää, peppu, polvet, varpaat, polvet varpaat, silmät, korvat ja vatsaa taputa, tintintin, pää, olkapää, peppu, polvet, varpaat, polvet varpaat"
*käsien pyöritys* "shalalala-dumdaa, shalalala-dumdaa"
"pikkukakkosen posti, postilokero *kädet eteen "lokeroks"*, kolme neljä seitsemän, kolme kolme sata yksi tampere kymmenen *10 sormee eteen*, tintintin, pikkukakkosen posti *kädet yhteen + oikee jalka eteen*

jeah.

en oikeesti pysty ilmasee miten parasta siel oli. oli ihana nähä ihmisii ketä ei oo sataan vuoteen nähny ja sit taas tommoi isosriparimeininki<3. rakastan sitä ihan sikana ^^

A3 lössi: minä, Jani (ihan superii olla taas samal riparil :D), Matti (aivan loistavaa päästä sunki kaa samalle ^^), Mirka (sun kans tulee olee kyl hauskaa), Sini, Taina (hah.. meil ei kyl hiljast hetkee tuu olee ku meil on sini ja taina :DD. taas jälleen samalla), Eve (ei hitto mitähän tästäki tulee..? :'''DDD), Tiia (sut täytyy saada viel paremmin mukaan).
Joo meil on siis viime kesän A3 riparista samoja isosia minä, Jani, Sini ja Taina ja sit sen riparin pikkusia silloi viimeks Mirka ja Matti. Eve ja Tiia on ainoit ketkä ei ollu viimeks. aikas mukavaa x). mut voin lyödä vetoo et tost riparist tulee ihan sairaan mahtava<3.

ei voi sanoin kuvata miten parasta oli. kiitos kaikille<3