mitä se on ku kaikki tökkii? miks?
mul oli taas tosi hyvä fiilis aikasemmin. aurinko lämmitti ja kaikki oli hyvin, mut sit taas alko vituttaa joku. en tiiä mikä. Astallekki suutuin taas. ärsyttää kul tommoi et pitää mielipiteensä sanoo sillee vittuuntuneena ja vittuilemal. mekään ei niinku ikin osata olla vittuilematta. mut en haluis olla astalle vihanen tai mitään.. enkä haluis et asta ois vihanen mulle. eiei :'<. mua pelottaa et jaksetaanko me toisiamme kolmee vuotta. tykkään astasta ihan sikana kyllä. en sitten tiiä mitä se musta ajattelee.

en jaksais mennä enää talliin. en jaksais olleenkaan. pitäis mennä ratsastaakki Willyl.. ehk jaksan, ehk en. Taas pitää kahelta mennä roudaa hevoset sisään ja ulos ja joka paikkaan ja sit neljält taas sisään ja ulos ja ruoat ja lakasut ja kaikki. pitäis sitä säilööki laittaa sulaa. sit onneks mennään vast puol ysi heittää ruoat ja sit tää on ohi. en jaksais enää tot karsinoitten siivoomista tai muutamaa nimeltä mainitsematonta henkilöä siel tallis, mut en kyl teoriaakaa jaksais.

maanantaina meil on onneks ajoo ja traktorii. tiistaina onk sitten raijan kotieläin tuotantoo, penan maatalaouspolitiikkaa (väsymys), matikkaa (kuolema) ja sit on onneks ratsastusta. kekiviikkona kotieläintuotantoo taas, maatalouspolitiikkaa jälleen kerran (krooh), kyllikin atk:ta (ei kuolema >.<) ja sit on ruokosen liikkaa (hmm..). illal sitten ainaki mä oon menos haminaan ku tartten hammastahnaa ja emt kyl tarvitaanko muuta.. ainiin luontoarpa :''DD. täytyy kattoo. sit onki onneks jo torstai ja silloon kidutaan maatalouspolitiikan ja opon parissa ja sit on viel traktoril ajoo ja puutöitä mitkä ei oo niin pahoi.. en kyl opostakaa oo varma. emt.
joo moro. mut sit torstaina voi PAKKAA <3! ja perjantaina liikkaa 4 h ja sit pääsee oikeesti kotiin <4815. ihanaa. menis vaan vitun nopeesti nää päivät.. oikeesti en kestä. sekoon ihan vitusti ><. perjantainaki lähen vasta puol kahen aikoihin täst harjust haminaan, sit viel haminast porvooseen toisel dösäl ja sit porvoos oon ~15:40 ja ~16:00 lähtee dösä mäntsälään ja about 16:50 oon peril. ja sit nään jeren<324. ihanaa. sit pääsee kotiin ja sit voi vaan olla. ei tarvii mitään tehä.. ei enää uuvuta. voi vaan olla. lauantaina sit meen hakee ne korvareiät.. iiks. pelottavaa

mut joo. vitsi kuolen kyl nälkään. oikeesti oon niin näläkuolemas. argh :S. laitoin nyt veden kiehuu ni syön makaroonei ja jotain paskaa ku asta sano et se syö sitä riisi-kana ja sitä kastikejuttuu vast ens viikol. varmaa tartteeki ens viikol tehä ruokaa. otin ne kanatki tänään pakkasesta.. turhaan nähtävästi. ei sitte vittu. ne on sit kyl pakko tehä ens viikol. mutjoo eipä tos nyt mitään.

LOL