tokio hotel tulee suomeen. se oikeesti on tulossa suomeen. Elämä Lapselle konserttiin 12.9. taitaa olla koulupäivä, mut istumapaikat on jo hankittu (parhaat maholliset). meen sinne vaikka aivokalvontulehduksessa ja pää paketissa. tää kokemus on meinaan pakko käydä läpi. tokio hotel suomessa nyt jo, ei hitto. tää ei voi olla totta. siis en meinannu oikeesti uskoo tota ku asta soitti ja hysteerisenä sano et th tulee suomeen elämä lapselle konserttiin. sairasta. 37 euroo saa maksaa siitäki yhestä playback biisistä, mut minkäs sille voi.. todellakin haluun nähä ne :DD. ja haluisin kyl mennä sinne tyyliin viikkoo aikasemmin jonottaa, mut meilläki on paikkaliput niin ei oikeen ois hyötyy ;). mut se päivä otetaan kyl koulusta vapaata ja jos ei jostain kumman syystä saada, niin sitten meen luvattomasti. kyllä ne luvan antaa. kusetan vaikka, ihan sama :DD.

siis oikeesti nähään bill ja tom. eieiei tää on varmaan jotain sairasta unta. jotain mistä en herää vähään aikaan ja sit ku herään ni masennun täysin. meinaan niin toden tuntunen uni. siis tuol ei ikin oo ollu mitään noin menestynyttä bändiä.. ei oikeesti oo.

mut ääh.. täst vois kirjottaa vaik kuin kauan, mutta en sitten usko että kukaan jaksais lukee (jos tätä ees kukaan siis aikoo lukea :''DDD). mutta kuitenki.. täytyy lopetella etten tapa ketään :D.

mutta jos KENELLÄKÄÄN on SEISOMAPAIKKALIPPUJA myynnissä, niin saa todellakin infota. mieluiten siis 2 lippua. ois SUPERIA !<3