kattelin tänään aamulla ton tahrattoman mielen loppuun. ihan sika hyvä leffa kyllä. lij on niin söpö <3 :D.
eternal sunshine of the spotless mind.. hassuu ku suomennos on jätetty vähän kesken. lyhennetty aika rutkasti. paitsi et kyl toi eternal sunshine of the spotless mind on kyl aika pitkä. jees

huomenna järvenpäähän vähän ostoksille..
- hamstereille ruokaa
- harjuun vähän evästä
- jotkut kivat korvikset
- rannekoruja
- sähköhammasharja + hammasmuki
- joku kiva yöppäritoppi.. joku semmoi hotimpi ;)
- sit tartten kans jotku rintsikat ja jotku..
ei sit oo kait kyl muuta mitä tartten. joskus täs täytyis ostaa joku kiva minihame ja uudet bikinit. valkoset ois ihan kivat, mut toisaalt ne on sit aika epäkäytännölliset :S.. emt. pitää sit kattoo :DD

porukat lähti hakee mummia. äiti menee huomen sairaalaan ja sit se ei saa vähään aikaan ajaa autoo. en oo yhtään varma et mikä se juttu oli minkä takii se tonne sairaalaan menee.

jere on mesessä, mut ei me puhuta mitään. ei oo ees keskusteluu avattu. ei sitä kyl joka päivä tartte puhuu meses tai mitään.. itseasias vois siitäki pitää vähän taukoo. kuolen varmaan onnesta sit ku nähään 30. päivä. eilen olin viel ihan silleen et se on 31.3-2.4 vkl, mut se onki 30.3-1.4 :D. jees.
enpä mäkään mitään hirveen fiksuu tännekkään nyt aikaseks saa. luulenpa kyllä et joskus tulee joku ihme kohtaus mis mietin kaikkee mahollista ja mahotonta. jossain vaihees tää kirjottaminen kyl luultavasti vähenee. aika tylsää. mut ku pitäis kirjottaa tätä ja sit tota vihko päivistä. koneel on vaan niin helppo kirjottaa, mut ku kirjottaa käsin ni siit tulee heti paljon aidompaa ja "omaperäsempää" tai semmosta.
tää on vaan tämmöst tylsää samanlaista puhdasta ja siistii konekirjotusta. ois siistii jos kirjottais käsin nopeemmin tai samaan vauhtiin ko koneella. mut ei oikeen onnistu.. aika hyvä on jos joltain onnistuu.

tänään aion kattoo perhosvaikutuksen. se on kyl ihan sika hyvä. ashton on niin ihana<3.
vitsit just katoin tota tahrattoman mielen kantta ko siin on ne päähenkilöt.. jim carrey, kate winslet, kirsten dunst, mark ruffalo ja elijah wood. aikamoinen tähtikaarti. just hyvii näyttelijöitä kaikki. on muuten aika hassuu nähä jim carrey tommoses vakavassa, masentuneessa ja mietteliäässä roolissa. yleensä seki on komediois joittenki pellejen rooleis.. sopii sille kyl. mut kyl se tota joeliiki hyvin näyttelee.
ton kannen takana lukee komedia/draama. on toi kyl vähän hauska, mutta mut se saa ainaki miettimään hirveesti. et ei se mikään komedioiden kunkku ainaskaa oo. on se joel kyl aika masis ja clementine on outo ja sit se skitsoo aika paljon. emmä tost kyl komediaa sais.. mut sikshän siinä onki se draama. jepjep.

oon aika tylsistyny. vois lukee tänään potterii eteenpäin aika rutkasti. aloin puhuu jeren kans, mut se ei puhu mulle. aika tylsää. tulin surulliseks ku yhet ihmiset on eronnu :'<. surullista. oikeesti.
masennuin ja pakotan itteni koht lähtee koneelta. tänään jessen puhelimes ois euron puhelut.. vois soittaa jerelle, mut emt kyl. nyt se jere heräs. jooh. meen mesettään.

MO