vuodatus.net .. tänne siis se armoton vuodatus alkaa. jaksakoon kuunnella joku tai ei.

tänään ei oo mitään ihmeellistä tapahtunu. aamulla heräsin hyvin ärtyneenä fintelligensin heruuks kappaleen alkumusiikkiin.. semmonen jere niminen henkilö meinaan lähetti mulle viestin puol yheksän aikaan aamulla että se herätettiin. joo-o. soitinpa siinä sitten sille ja oli kyllä maailman väsynein keskustelu x).
noh, sitten jatkoin taas uniani ja joskus 11-12 aikaan nousin. johonki 7 asti illalla vaan dataamista.. lähettiin sit käymään tuolla kellokosken elkaramissa vuokraamassa muutama leffa. loppujen lopuks ei sit vuokrattu yhtään leffaa. äiti osti mulle perhosvaikutuksen, seabiscuitin ja tahrattoman mielen.. kaikki videoita. pienille shrek ja pocahontas 2 (ja meiltä kyllä toi pocahontas 2 jo löytyy, mutta mikäs siinä jos tykkää :''DD).

kohta täytyis varmaan alkaa kattoo joko tahratonta mieltä tai perhosvaikutusta. sitä en sitten tiedä että kumpaa niistä. videotkin tohon raahasin äsken.
ei tuolla mesessä tai galtsussakaan enää mitään elämää näytä olevan enää.

oon tässä taas alkanu miettimään sitä että jos saisin muuttaa yksin asumaan johki mäntsälään.. tai siis jerelle ois sitten kyllä paikka varattu siitä kämpästä ;). kenelleppäs muullekkaan. on se kyllä ihanaa kun on tommoi poikaystävä. ikinä en ois osannu kuvitellakkaan että aletaan joskus olee, mutta tässä sitä nyt ollaan. kauheeta söpöilyy vaan. vitsit oon onnellinen. ^^ taas pitkästä aikaa.
mutta jos nyt muuttaisin asumaan johonki ilman näitä porukoita niin tietty tulis vähän ikävä, mutta pohjimmiltani se ois just sitä mitä tässä oon toivonu. voisin itsenäistyy ihan kunnolla sitten.. nyt ku koulukin on tuolla haminan takana niin siinä sitä itsenäistymistä tulis vähän, mutta sitten kyllä tulis vielä enemmän :DD. täytyishän sitä tietty kotonakin joskus käydä, mutta luulen että aika monet viikonloput menis siellä sitten. jereeki näkis periaattees niinku useimmin. sit äidiltä jos sais rahaa ain ruokaan ja semmosiin.. tai sit jos yrittäis jotain töitä hankkia. paitsi en kyllä usko et hirveesti jaksaisin viikonloppusin tehä töitä ku on koulussaki ollu. täytyyhän sitä vapaata olla joskus. eikä hirveen moni ketään 16-17 vuotiasta töihin ota.
sit sais alkaa kokkailemaan ja elää silleen itsenäisesti. ois kyllä aivan loistavaa. sit jos siel pyöris viel joku jere ni huhhuh.. parasta.
sais sit sisustaakkin :DD. ikea ois kova sana. eipä sinne nyt ku olkkariin joku kiva sohva ja telkkari ja jotkut poppivehkeet (jotkut mis on hyvä basso).. tietty tarttisin kans jonku pleikkarin. et vois katella leffoi ja pelaa jos sille päälle sattuu. sit keittiöön ei nyt ku kahvinkeitin, leivänpaahdin, vedenkeitin, mikro, joku pieni ja söpö pöytä ja pari tuolii. ja muutama kattila, lautanen, lasi ja tietenki lusikoita, haarukoita ja veitsiä. ei niitäkää hirveesti tarttis. ottaisin täältä kyllä sitten omat mukini mukaan. ja toi pyykinpesu kone ois kans aika kova sana. mut emmä kyl jeren pyykkei alkais pesee. sais kyl seki sit tehä noit kaikkii hommii. ja joo ilman tiskikonettakaan ei vois kyl elää. huih.
mut en sit kyl tiiä siitä että pitäiskö mun ottaa harjusta se tietokone kotiin vai mitä pitäis tehä :O. se ois kyl ongelma. ku tuskin äiti tätä kannettavaa antais ja uus maksaa aika paljon.. mut sit toisaalta taas tarvitaan sitä konetta harjussa. ois kyl aika painajainen jos meil ei ois harjus omaa dataa. pitäis aina kävellä sinne jonnekki pitkälle. iiks.
ja just mietin et ei sielläkää kyl välttis tarttis olla ku niinku yks makuuhuone, olohuone, keittiö ja sit semmoi sauna-suihku-vessa-pesuhuone systeemi. ei me nyt paljoo tilaa tarvittais.

aika unelma kyllä jos toi vois toteutuu täs tän vuoden aikana. olisin tosi onnellinen. sit sen täytyis olla jossain aika keskustan lähel ku en montaa kilsaa kyl mihkää kauppaan jaksa kävellä ain. joku kerrostalo mesta ois ihan ok. sit jere asuis siel ain viikol.. vois hoitaa mun hamstereita :DD. siistii<3.
joo siit tulis kyl niin söpö mesta et iiks<3. ois kyl ihan superloistavaa.

täytyy ehkä alkaa kattomaan sitä leffaa.. voisin tosta kämpästä vuodatella vaiks kuin kauan mut pakko lopettaa ;)

yöt.