30.-1.4 @ ON THE ROCKS
4.5 Astalle
5.5 Negative @ Nosturi
6.5 Lovex @ Kamppi + Heijaste @ Tre klubi
7.5 vapaa. (nukuin)
11.-13.5 valittujen isosten leiri<3
14.5 vapaa
17.-20.5 Jere<3
21.5 kipee :S
25.-27.5 Astalla
26.5 Sunrise Avenue @ Nurmirock
29.5 MHpk06 @ Rantaharju. (UIMAAN!!)
1.6 Heijaste @ Oranssi
2.6 Lovex @ HKI +  Lovex+Heijaste @ Hlinna + Lovex @ Tre?
4.-7.6 @ Harju
7.6 KESÄLOMALLE !!
8.6 Lovex @ HKI
9.6 Kivenlahtirock @ Espoo (Negative, Apulanta, Lovex)
10.6 Kaivari (Uniklubi + Ari <- periaattees meen kattoo Arii) ?
12.-21.6 Ripari
22.6 JRJ
23.6 JRJ?
2.-8.7 mökillä?
9.6 back to Harju ><

Joo eli siis tänään heräsin aamulla siin joskus viiden aikaan, enkä ollu ees hirveen väsyny o.O. Sit kuiteski puin ja menin vessaan laittaan piilarit sun muuta ja SITTE tuli kyl semmonen olo et huhhuh. meinasin laattaa ja yhes vaihees piti mennä lattialle ku alko pyörryttää ja oksettaa niin himputisti. sit tulin sielt pois ja lyyhistyin lattialle (äidin ilme oli kyl aika pelästyny) ja sit menin nukkuu takasin. en siis sit menny kouluun. en ois selvinny hengis siel dösäs tämmösel ololla. ://

Jeren kans muuten vkl katottiin to-pe yönä Final Destination III, pe-la yönä neloselta Uneton Seattlessa, la-su yönä neloselta se joku leffa plus sitte Saw (iha ykkönen). Sain btw jopa vuokrattuuki ton Sawin vaiks se on siis k18 o.O. aika hassua.. ei ne ees kysyny ikää. hih :DD. oon mä niin 18 vuotiaan näkönen ;). paitsi et no joo, tuskin oon 18 vuotiaana hirveen eri näkönen ;). tuskin ees pidempi ku i do not think so et mä täst enää kasvan.

ihanaa ku tulee kesä. tuol oli eilenki ihanan lämmin. nyt siel vähä tuulee. pitäis koht lähtee kellikselle päin kävelee. jees. vitsit haluisin kyl uimaan iha sikana. :DD ens viikol aion mennäkki :D<3. oikeen mereen. iiks. on varmaan iha jäätävää, mut ei voi mtn x).

vitsit muuten mietin just et kukakohan ääliö on suunnitellu nykyajan bikinit ku joko vilauttelet tissejäs tai sit persettäs. ku seppäläs oli yhet ihan sika ihanat ruskee-valkoset bikinit. niis oli hyvä alaosa, mut se yläosa on semmonen et ku hyppäät laiturilta ni ne nousee ylös. jooh :S. sit niis oli semmoi söpö perhonen<3.
ja sit siel oli kans semmoset mustavalkoraidalliset mis oli hyvä yläosa, MUTTA sit se alaosa on semmonen et puol persettä näkyy. argh. :S
joo-o.

mut nyt lähen käveleen kellikselle. vitsit muuten jerenki kaa vaan käveltiin viikonloppuna tonne "keskustaan". :DD siistii. kävely on kivaa<3.

oon muuten nykyään kasvissyöjä, mutta siis syön kalaa. :)